Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Un avion a aterizat de urgenta la Viena dupa ce un pasager roman a batut o stewardesa – VIDEO

Written by on 29 September 2019

Un avion a aterizat de urgenta la Viena dupa ce un pasager roman a batut o stewardesa - VIDEO

Un avion a aterizat de urgenta la Viena dupa ce un pasager roman a batut o stewardesa

O cursa Blue Air de pe ruta Bucuresti – Stuttgart a aterizat de urgenta, vineri dimineata, la Viena, dupa ce un pasager roman a batut o stewardesa. Compania a confirmat incidentul intr-un comunicat de presa.

Imediat ce aeronava a aterizat in capitala Austriei, un echipaj al politiei a urcat la bord si l-a retinut pe cetateanul roman. Acesta se afla acum in custodia politiei din Austria.

Reactia Blue Air:

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locala 7:21 cu destinatia Stuttgart a fost directionat pe Aeroportul International Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranta si securitatea pasagerilor si a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificata la Viena. Pasagerul a fost retinut, iar in acest moment se afla in custodia autoritatilor austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanta a fost trimisa la aeronava.

Compania Blue Air isi cere scuze fata de pasageri pentru intarziere. Ca urmare a acestei situatii, zborul programat sa aterizeze la Stuttgart la ora locala 8:25 a avut o intarziere de aproximativ o ora fata de orarul de zbor initial. Afectat de aceasta situatie este si segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu intarziere.”

Sursa: digi24.ro 
ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS