Current track

Title

Artist

Current show

DEȘTEPTAREA

06:00 10:00

Current show

DEȘTEPTAREA

06:00 10:00

Background

CooL FM Xtra este un radio în format CHR localizat în Londra, Marea Britanie; special dedicat românilor din UK. CooL FM Xtra emite fără întrerupere știri, emisiuni educative, publicitate și conținut general.

CooL FM Xtra este un post de radio românesc din UK, lansat la data de 23 decembrie 2018 de trustul media Creative Media Advertising. CooL FM Xtra se axează pe formatul de Contemporary Hit Radio și are un program generalist, cu peste 80% producție proprie.Publicul țintă este format din persoane cu vârstă cuprinsă între 15 și 30 de ani. Printre realizatorii postului se numără: Cristian Năstase, Monie Szilagyi Năstase și Alecss Daniel Leșan.

Misiunea noastră este de a-ţi oferi informaţii utile despre noi, informaţii care te vor ajuta să ai o reprezentare cât mai exactă asupra ideii de “CooL FM Xtra”.

Din 24 Decembrie 2018 CooL FM Xtra emite fără întrerupere în online-ul internațional, fiind singurul post de radio în totalitate românesc din UK, neafiliat nici unei reţele naţionale.

Asta spune aproape totul despre echipa şi rezultatele CooL FM Xtra.
La început am fost “un radio din sufragerie”, după o lună ne-am mutat într-un office în Londra iar mai apoi “probabil cel mai bun post de radio”.

Maturizându-ne, ne-am transformat încet în “la noi ascultaţi astăzi ce veţi citi în ziare mâine”. În viitorul apropiat ne-am propus să intrăm și în FM-ul britanic, devenind astfel prima stație radio în FM pentru comunitatea românilor din Londra.

CooL FM Xtra înseamnă echipă, înseamnă emoţii, înseamnă sentimente, înseamnă devotament, înseamnă încredere şi în primul rând înseamnă oameni.

Şi pentru că vrem să fim mereu alături de tine, doar rămâi alături de noi şi atunci, nu vei fi…

“NICIODATĂ SINGUR”!