Current track

Title

Artist

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Background

Oamenii curăță plaje și parcuri ca răspuns la provocarea #Trashtag devenită foarte virală

Written by on 12 March 2019

Trashtag

#Trashtag – În ultimii câțiva ani, au existat provocări stranii în ceea ce privește Social Media. Mai întâi de toate, oamenii au început să se împlice în cât mai multe lucruri posibil, ca răspuns al unor provocări. Apoi a fost provocarea cu Birdbox și să nu uităm “neknominate” – acea nebunie distractivă de pe internet, care a încurajat participanții să înghită cantități ridicole de băutură.

Fiecare dintre aceste tendințe virale nu a avut absolut nici un sens. Deci, este frumos să vedem ceva pozitiv pentru o schimbare – chiar dacă aceasta evidențiază faptul că, din păcate, oamenii nu își pot ridica propriile gunoaie.

Concursul “Trash Challenge” sau #trashtag vizează oameni din întreaga lume, care își îndepărtează gunoaiele de pe plajele, parcurile și străzile străjuite de așternutul de frunze sau gunoaie înainte de a-i chema și îndemna pe alții să-și curețe propria comunitate.

Trashtag

Conceptul de Trash Challenge #Trashtag se întâmplă de câțiva ani de zile, dar, nu cu foarte mult timp în urmă, cam pe la începutul săptămânii trecute, a început să se reia din nou acest proiect, unde oamenii care s-au inplicat in acest fenomen, postau înainte și după poze pe paginile lor de social media.

Operațiunile de curățare au inclus atât zone împădurite, plaje sau străzi, toate acoperite fie cu gunoaie, plastic sau frunze si crăci uscate, care, ulterior au fost preluate și colectate în saci de gunoi.

Așa zisa nebunie a îndemnat pe toți “adolescenții plictisiți” să se implice și, pe măsură ce cuvântul #trashtag a început să se răspândească, tot așa a făcut și proiectul în sine.

Mulți oameni au inclus, de asemenea, și o explicație pentru motivul pentru care curățarea zonelor de peisaj natural este atât de importantă.

Intrând la Instagram, Cody Hanson a explicat:

“Este singura exterioară pe care o avem, o folosim cu toții pentru multe lucruri diferite, dar este singura pe care o avem, deci să facem parte și să o tratăm cu respect.
“Să ne ridicăm după noi înșine și apoi să ridicăm în plus. Nu durează decât câteva minute din timpul tău pentru a ridica ceva care să ne depășească cu mult mai mult oamenii dacă rămâne singur.”

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS