Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Nici Cioacă nu i-ar fi putut păcăli mai bine! Poliţia germană, alertată de o maşină “tunată”! “Prostul gust nu reprezintă o infracţiune!”

Written by on 24 April 2019


Şoferul unui automobil BMW a reuşit să-i pună pe jar pe poliţiştii germani! Autoritățile au trimis trei echipaje după automobilul care a trecut printr-un tunning original!

După ce a achiziţionat maşina, proprietarul a renunțat rapid la ideea de a investi în noi spoilere și alte modificări majore, însă i-a surâs gândul de a veni cu o folie peste albul caroseriei în cinci portiere. A optat pentru un sticker neobişnuit, cu nişte pete de sânge care păreau cât de poate de reale.

În trafic, un taximetrist nu s-a prins de glumă şi a alertat pe oamenii legii, astfel că în secunda următoare observării mașinii bavareze în trafic a sunat de urgență la poliție.
Trei echipaje de poliţie au pornit pe urma şoferului pus pe şotii. După investigaţii amănunţite, șoferul respectivului BMW X6 a scăpat viu şi neamendat. Poliţiştii s-au convins că nu este vorba despre nicio crimă, căci „prostul gust nu reprezintă o infracțiune.”

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS