Current track

Title

Artist

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Background

Loc de munca: DJ la CooL FM Xtra in Londra

Written by on 19 July 2019

Dacă ești din Londra, ești pasionat de radio și vrei să faci ceva bun pentru întreaga comunitate, acum ai șansa să faci parte din echipa noastră ca prezentator de emisiuni, Dj, stirist sau chiar partener.

CooL FM Xtra este un radio în format CHR localizat în Londra, special dedicat românilor din UK. CooL FM Xtra emite fără întrerupere cele mai noi hituri, știri, emisiuni educative, publicitate și conținut general.

CooL FM Xtra este un post de radio românesc din UK, lansat la data de 23 decembrie 2018 de trustul media Creative Media Advertising. CooL FM Xtra se axează pe formatul de Contemporary Hit Radio și are un program generalist, cu peste 80% producție proprie. Publicul țintă este format din persoane cu vârstă cuprinsă între 15 și 40 de ani.  În prezent, printre realizatorii postului se numără: Cristian Năstase, Monie Szilagyi Năstase și Alecss Daniel Leșan.

Misiunea noastră este de a-ţi oferi informaţii utile despre ceea ce se întâmplă în România, în UK și oriunde în lume, informaţii care te vor ajuta să ai o reprezentare cât mai exactă asupra ideii de “CooL FM Xtra”.

Din 24 Decembrie 2018 CooL FM Xtra emite fără întrerupere în online-ul internațional, fiind singurul post de radio în totalitate românesc din UK, neafiliat nici unei reţele naţionale.

Asta spune aproape totul despre echipa şi rezultatele CooL FM Xtra.
La început am fost “un radio din sufragerie”, după o lună ne-am mutat studioul într-un office în Londra iar pe viitor “probabil cel mai bun post de radio”. Maturizându-ne, ne-am transformat încet în “la noi ascultaţi astăzi ce veţi citi în ziare mâine”. În viitorul apropiat ne-am propus să intrăm și în FM-ul britanic, devenind astfel prima stație radio în FM pentru comunitatea românilor din Londra.
CooL FM Xtra înseamnă echipă, înseamnă emoţii, înseamnă sentimente, înseamnă devotament, înseamnă încredere şi în primul rând înseamnă oameni.

Şi pentru că vrem să fim mereu alături de tine, doar rămâi alături de noi şi atunci, nu vei fi…

#“NICIODATĂ SINGUR”!

Cerințe pentru candidați:

# Pasiune pentru radio
# Voce plăcută
# Dicție bună
# Curiozitate față de tot ce mișcă
# Simțul umorului
# Spirit de echipă
# Experiența radio constituie un avantaj

Dacă ai mai mult de 20 de ani, trimite CV-ul, o scrisoare de intenție, o fotografie recentă și un demo de voce la adresa: info@coolfm-xtra.ro, până pe 20 aprilie 2019.

Experiență minim 2 ani în Radio –  Nr. Poziții:  6 pozitii pentru DJ/Moderator de emisiune, 2 pozitii pentru Stirist.

  • Nu se oferă salariu dar se pot caștiga comisioane din vânzări publicitare.
ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS