Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Harta coronavirusului in Londra: numărul exact de cazuri din fiecare oraș, în total atinge 1.588

Written by on 21 March 2020

Harta coronavirusului in Londra: numărul exact de cazuri din fiecare oraș, în total atinge 1.588

Southwark a devenit zona cea mai infectată din Londra cu coronavirus, deoarece ultimele cifre guvernamentale arată 110 cazuri în districtul de sud al Londrei.

Statistica, lansată vineri seară (20 martie), arată că numărul total de cazuri la Londra a crescut cu 367 atingând numărul de 1.588.

Numărul total de cazuri noi în toată țara a fost de 714. Creșterea atât în Londra cât și la nivel de țară este cea mai mare întâlnită într-o perioadă de 24 de ore, de când pandemia a pătruns în UK, în urmă cu aproximativ o lună.

Asta înseamnă că mai mult de jumătate din testele pozitive pentru Covid-19, între orele 09:00, joi (19 martie) și 9:00, vineri, au fost la Londra.

În Barnet, numărul de cazuri a crescut de la 28 la 76 – o creștere de 48 de cazuri în spațiu de doar 24 de ore.Statisticile, care sunt defalcate de autoritățile locale de nivel superior, includ toate orașele din Londra și cele mai multe județe din Anglia, precum și unele centre urbane. Din cele 10 cele mai infectate zone din țară, opt sunt în Londra.

La nivel național, Hampshire are cel de-al doilea caz, cu 107, urmat de 103 în Lambeth și 99 în Westminster.

Wandsworth urmează îndeaproape cu 98 de cazuri, în timp ce Barnet și Brent au 76 și 75, respectiv.

Richmond upon Thames are cel mai mic număr de cazuri din capitală, cu 16, în timp ce Kingston upon Thames are 17.

Ca urmare a creșterii continue a cazurilor, guvernul a anunțat vineri, ca toate cafenelele, pub-urile, barurile și restaurantele sa se închidă, „de îndată ce se poate în mod rezonabil”, deși serviciile de tip drive in, delivery si sau magazinele vor fi în continuare permise.

Premierul a mai spus că toate cluburile de noapte, teatrele, cinematografele, sălile de fitness și centrele de agrement se vor închide pe același calendar și vor rămâne închise până la noi ordine.

Guvernul va revizui situația în fiecare lună pentru a vedea dacă măsurile pot fi relaxate.

Începând cu ora 9:00 vineri, în Marea Britanie au fost testate 66.976 de persoane, dintre care 62.993 au fost confirmate negative.

Un total de 177 de persoane și-au pierdut viața din cauza virusului, inclusiv 74 în capitală, unde boala a progresat mult mai repede.

Drept urmare, londonezilor li s-a spus să lucreze de acasă, școlile și grădinițele au fost închise, iar guvernul a spus că transportul public trebuie folosit doar de „lucrătorii critici” pentru a ajunge la muncă. Toate călătoriile inutile au fost descurajate.

Drept urmare, metroul din Londra a înregistrat o scădere de 70 la sută a numărului de pasageri, în timp ce autobuzele au înregistrat și ele o scădere a numărului de pasageri cu aproximativ 40% comparativ cu aceeași perioadă de timp din 2019.

Sursa: MyLondon

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS