Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Guvernul Britanic interzice complet evacuările și oferă protecție suplimentară pentru chiriași

Written by on 18 March 2020

Guvernul Britanic a anunțat astăzi, 18 martie 2020, un pachet radical de măsuri pentru protejarea chiriașilor și proprietarilor afectați de coronavirus.

Guvernul Britanic a anunțat astăzi, 18 martie 2020, un pachet radical de măsuri pentru protejarea chiriașilor și proprietarilor afectați de coronavirus.

Guvernul a anunțat astăzi un pachet radical de măsuri pentru protejarea chiriașilor și proprietarilor afectați de coronavirus. Drept urmare, niciun chiriaș în spații de cazare sociale sau private nu va fi forțat să plece din casă în această perioadă dificilă.

Legislația va fi înaintată ca o prioritate de urgență, astfel încât proprietarii nu vor putea începe procedurile pentru evacuarea chiriașilor pentru cel puțin o perioadă de trei luni. Ca urmare a acestor măsuri, niciun chiriaș din spațiile de cazare private sau sociale nu trebuie să fie preocupat de amenințarea cu evacuarea.

Recunoscând presiunile suplimentare pe care virusul le poate pune asupra proprietarilor, am confirmat că vacanța de plată ipotecară de trei luni anunțată ieri va fi extinsă proprietarilor ai căror chiriași întâmpină dificultăți financiare din cauza coronavirusului. Acest lucru va atenua presiunea asupra proprietarilor, care vor fi preocupați de respectarea plăților ipotecare și, în consecință, nu va fi exercitată nicio presiune inutilă asupra chiriașilor.

La sfârșitul acestei perioade, proprietarii și chiriașii trebuie să lucreze împreună pentru a stabili un plan de rambursare accesibil, ținând cont de circumstanțele individuale ale chiriașilor.

Pentru a sprijini acest anunț, guvernul a colaborat cu Master of the Rolls pentru lărgirea „protocolului de acțiune prealabilă” cu privire la procedurile de posesie, pentru a include chiriașii privați și pentru a consolida atribuțiile acestuia. Acest lucru va sprijini angajamentul necesar între proprietari și chiriași pentru a rezolva litigiile, iar proprietarii vor trebui să ajungă la chiriași pentru a înțelege poziția financiară în care se află.

Guvernul va emite, de asemenea, îndrumări care le solicită proprietarilor să manifeste compasiune și să permită chiriașilor afectați să rămână în casele lor, acolo unde este posibil. Federația Națională a Locuințelor și Asociația Administrațiilor Locale au salutat noul sprijin pentru chiriașii sociali și au lămurit că nimeni nu trebuie evacuat din cauza coronavirusului.

Acest pas important pentru cumpărarea de credite ipotecare asigură egalitatea de sprijin, în urma anunțului de ieri pe care guvernul l-a făcut pentru deținătorii de credite ipotecare private. Vă anunțăm, de asemenea, că cei care au beneficiat de un împrumut de capital de la Ajutor pentru a cumpăra capitaluri propuse li se vor oferi concedii de plată a dobânzii, dacă se chinuie să plătească din cauza coronavirusului.

Parlamentarul Robert Jenrick a declarat:

Guvernul este clar – niciun chiriaș care a pierdut venituri din cauza coronavirusului nu va fi forțat să plece din casă și nici un proprietar nu va face față unor datorii nemaniabile.

Acestea sunt perioade extraordinare, iar chiriașii și proprietarii sunt, desigur, îngrijorați că își plătesc chiria și ipoteca. Acesta este motivul pentru care introducem legislația de urgență pentru a proteja chiriașii din spații de cazare sociale și private de la un proces de evacuare.

Aceste modificări au ca scop protejarea chiriașilor dar și a proprietarilor privați, asigurându-le tuturor primirea sprijinului de care au nevoie în acest moment foarte dificil.

Ben Beadle, directorul executiv al asociației naționale de proprietari rezidențiale a declarat:

Grupurile proprietarilor salută sprijinul guvernamental. Recunoaștem circumstanțele excepționale și vom lucra în colaborare cu guvernul pentru a ne asigura că aceste măsuri protejează atât proprietarii, cât și chiriașii.

Vezi anunțul oficial aici:  GOV.UK

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS