Current track

Title

Artist

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Background

Femeie salvată de la moarte de un tehnician veterinar! VIDEO

Written by on 14 February 2019

Biletul inmanat de tanara unuia din tehnicienii veterinari. Foto: Google

Cu mâinile tremurând, tânăra a reușit să înmâneze, fără a fi văzută de prieten, un bilețel unuia dintre tehnicienii veterinari. Angajata clinicii a citit imediat biletul de la aceasta, și realizând pericolul în care se află a reacționat de urgentă.

Victima, o tânără din Florida care și-a adus câinele la veterinar pentru un control e sănătate, imediat după programare și-a rugat prietenul să se uite după câine cât timp merge la baie.

Două minute mai târziu, tânăra se reîntoarce în recepție unde, în mod misterios, cu mâinile tremurând, reușește să înmâneze “biletul de salvare” uneia dintre recepționiste.

La scurt timp, aceștia au fost rugați să aștepte într-o cameră separată din incinta clinicii.

Pe biletel era scris urmatorul mesaj:

-Sunati la politie!
– Prietenul meu mă amenință!
– Are o armă! Vă rog, nu-i aduceți la cunoștintă că v-am spus!

Din imaginile de pe camerele de supraveghere reiese foarte clar că individul are o atitudine și un caracter violent însă ceea ce nu știe poliția este prin ce a trecut această tânără!

După minute bune de așteptare și tensiune în camera alăturată, ofițerii de poliție își fac apariția, arestându-l pe individ, acesta fiind acuzat de violentă domestică, asalt agravat, deținere ilegală de arme și privare de libertate.