Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

După ce şi-a făcut datoria, un poliţist s-a oprit în cartier să se joace cu mai mulţi copii (Video)

Written by on 20 February 2019

Filmare incredibilă în Statele Unite. Un poliţist a fost filmat în timp ce se joacă, întins pe burtă, alături de mai mulţi copii, după ce şi-a făcut datoria la un complet de apartamente din apropiere.

Poliţistul C.B. Flemingn South Hill, Virginia este lăudat de întreaga comunitate, după ce a apărut un videoclip în care este surprins întins pe jos, pe stradă, jucându-se cu mai mulţi copii.

Întâmplarea a avut loc de Ziua Îndrăgostiţilor, când agentul se întorcea de la un complet de apartament, unde primise o alarmă pentru scurgere de gaze.

Odată ce s-a asigurat că totul este în ordine, omul şi-a acordat puţin timp pentru a se juca alături de câţiva copilaşi.

“I-am spus că fiica mea, nepoata mea și unii dintre ceilalți copii de aici se tem de polițiști”, a declarat Iesha Roper-Boswell, cea care a înregistrat videoclipul. “Atunci când a venit și s-a jucat cu ele, am capturat acel moment, nu pentru că am crezut că ar deveni viral, ci pentru că a fost uimitor că nepoata mea nu a izbucnit în lacrimi şi nu s-a speriat de el”.

Ofițerul Fleming și-a prezentat abilitățile de artă colorând cu creta alături de câţiva băieți și chiar s-a jucat cu păpuşi, cu câteva fetiţe.

“Când am intrat în această slujbă, am știut că e ceva diferit, mai mult decât să scriu amenzi şi să fiu un om rău”, a declarat Fleming, un veteran de 15 ani în departament. “M-am gândit că dacă pot face o zi frumoasă şi dacă pot face pe cineva să zâmbească, e tot ce contează pentru mine.”