Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Două nave de croazieră uriașe în regim de așteptare să acționeze ca spitale plutitoare in Marea Britanie

Written by on 24 March 2020

EXCLUSIV: Două nave de croazieră uriașe sunt acum în regim de așteptare să acționeze ca spitale plutitoare la Tilbury Docks. Compania de croaziere din Marea Britanie le pune la dispozitia guvernului britanic să ajute să facă față crizei coronavirusului.

Două nave de croazieră gigantice si-au facut aparitia pe râul Tamisa si sunt acum in stand-by pentru a fi folosite ca spitale plutitoare, dezvaluie Mail Online.

Proprietarii britanici ai Spirit of Discovery și Saga Sapphire, din cele înțelese, pun vasele de croazieră la dispoziția Guvernului, dacă ar fi nevoie.

Încă nu a fost luată o decizie de a folosi vasele de lux, dar dacă spitalele devin copleșite, acestea ar putea fi puse în acțiune.

Pe fiecare dintre cele două nave sunt mai mult de 2.000 de cabine care ar putea fi folosite pentru izolarea pacienților, eliberarea paturilor spitalului și luarea presiunii de pe NHS.

Din cele relatate de Mail Online, se înțelege că Grupul Saga i-ar fi scris Guvernului oferindu-le navele de croazieră care se află în prezent la Tilbury Docks.

Cele două nave, împreună cu alte două nave de croazieră străine au navigat în Tilbury la începutul acestei săptămâni.

Cu croaziere la nivel mondial anulate din cauza focarului Covid-19, acestea sunt ancorate în Marea Britanie pentru viitorul apropiat.

Alte două nave de croazieră, Steaua Vikingă și Astoria, deținute de italienii, sunt, de asemenea, la Tilbury. O a cincea navă, Magellan, este ancorată chiar în afara docurilor destul de aglomerate.

Spirit of Discovery și Saga Sapphire navighează de obicei din Southampton, dar fără spațiu disponibil au fost direcționate către Tilbury.

Un operator remorcher de la Tilbury a spus că în cei 40 de ani de lucru, nu a văzut niciodată atât de multe nave de croazieră acostate în același timp.

„Am auzit că vor fi folosite ca spitale plutitoare, dacă este nevoie. Este logic, pentru că oricine are virusul trebuie și poate fi izolat în cabina lui ”, a spus un lucrător din port.

The Spirit of Discovery de 346 mil. Lire sterline este cea mai nouă linie de croazieră din Marea Britanie lansată anul trecut și botezată de Camilla, ducesa de Cornwall.

Poate satisface până la 999 de oaspeți și are un echipaj de peste 400.

Saga Sapphire, care a fost construita în 1981, are in prezent 1152 acostari. Grupul Saga se concentrează în principal pe grupa de vârstă de peste 50 de ani, carora le oferă concedii cat și asigurări.

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS