Current track

Title

Artist

Current show

DEȘTEPTAREA

06:00 10:00

Current show

DEȘTEPTAREA

06:00 10:00

Background


Ajută-ne să creem o comunitate puternică pentru toți românii din UK


Înainte de orice, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, încă de la început, în acest proiect dedicat tuturor românilor care locuiesc, trăiesc și muncesc în Marea Britanie.

CooL FM Xtra NU cerșește nimic de la nimeni!
CooL FM Xtra NU îndraznește și NU îsi va permite vreodată să înșele oamenii mințindu-i doar pentru a obține bani de la aceștia și folosindu-i în scopuri personale!

CooL FM Xtra se bucură în prezent de o auto-finanțare în valoare de peste £5000. Acești bani au fost investiți în echipamente profesionale de sunet și tehnologie modernă, dar și în imagine audiovizuală și promovare: calculatoare, monitoare, microfoane, procesoare de voce, căști, softuri de automatizare radio, website, servere de hosting și streaming, muzică, jingle-uri și alte servicii care deservesc buna funcționare a radioului.

CooL FM Xtra solicită ajutorul tuturor celor care vor să se implice în vederea sponsorizării postului de radio cu un minim necesar care ar ajuta la plata chiriei studioului radio dar și în vederea achiziționării de noi echipamente necesare unui post de radio. În cazul în care sponsorii noștri sunt beneficiari ai unei companii, firme, afaceri în Londra, CooL FM Xtra le oferă în schimb publicitate gratuită pe toată perioada în care aceștia continua să sponsorizeze CooL FM Xtra.

Cu stimă și deosebit respect,
Cristian Năstase


[give_form id=”5631″]
Acceptarea oricărei contribuții, daruri sau subvenții de către CooL FM Xtra este strict la discreția acestuia. CooL FM Xtra nu va accepta niciun cadou decât dacă poate fi cheltuit, consumat sau folosit în mod consecvent cu scopul și misiunea CooL FM Xtra**.

** [Organizarea de concursuri, plata serverelor radio, plata hostingului, plata chiriei studioului radio, plata celorlalte servicii care deservesc buna funcționare a radioului, achiziționarea frecventă de muzică, etc.]

Pentru că, CooL FM Xtra nu este un radio commercial, nu se poate întreține în totalitate din resurse proprii până în momentul în care va intra în FM și va începe să câștige din serviciile de publicitate.

Misiunea CooL FM

Misiunea noastră este de a-ţi oferi informaţii utile despre noi, informaţii care te vor ajuta să ai o reprezentare cât mai exactă asupra ideii de “CooL FM Xtra”.

Din 24 Decembrie 2018 CooL FM Xtra emite fără întrerupere în online-ul internațional, fiind singurul post de radio în totalitate românesc din UK, neafiliat nici unei reţele naţionale.

Asta spune aproape totul despre echipa şi rezultatele CooL FM Xtra.
La început am fost “un radio din sufragerie”, după o lună ne-am mutat într-un office în Londra iar mai apoi “probabil cel mai bun post de radio”. Maturizându-ne, ne-am transformat încet în “la noi ascultaţi astăzi ce veţi citi în ziare mâine”. În viitorul apropiat ne-am propus să intrăm și în FM-ul britanic, devenind astfel prima stație radio în FM pentru comunitatea românilor din Londra.
CooL FM Xtra înseamnă echipă, înseamnă emoţii, înseamnă sentimente, înseamnă devotament, înseamnă încredere şi în primul rând înseamnă oameni.

Şi pentru că vrem să fim mereu alături de tine, doar rămâi alături de noi şi atunci, nu vei fi…

“NICIODATĂ SINGUR”!

Dacă ai ales să faci o donație în numele unei companii, te rugăm să specifici în secțiunea „Comment” dacă dorești să-ți fie publicat logoul companiei în chenarul cu sponsori din partea de jos a acestei pagini cât și a celorlalte pagini care conțin acest spațiu publicitar!