Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Despre noi

Asculta CooL FM Xtra - Oriunde, Oricand!

Asculta CooL FM Xtra – Oriunde, Oricand!

CooL FM Xtra este un post de radio românesc din Marea Britanie, lansat la data de 23 decembrie 2018 de trustul media Ethnos Group Media Production, special dedicat comunității românilor care locuiesc, trăiesc și muncesc în UK. CooL FM Xtra se axează pe formatul de Contemporary Hit Radio și are un program generalist, cu peste 90% producție proprie. Publicul țintă este format din persoane cu vârstă cuprinsă între 15 și 50 de ani.

CooL FM Xtra emite fără întrerupere, 24/7, știri, emisiuni educative, publicitate și conținut general. Printre realizatorii postului se numără: Cristian Năstase, Monie Szilagyi Năstase și Alecss Daniel Leșan.

Misiunea noastră este de a-ţi oferi informaţii utile despre noi, comunitatea de români din Marea Britanie, informaţii de actualitate din România, din lume, sport, sănătate, timp liber sau divertisment, informații care te vor ajuta să ai o reprezentare cât mai exactă a tuturor întâmplărilor în timp real, dar și asupra ideii de “CooL FM Xtra”.

Din 24 Decembrie 2018 CooL FM Xtra emite fără întrerupere în online-ul internațional, fiind singurul post de radio în totalitate românesc din UK, neafiliat nici unei reţele naţionale.

Despre echipa şi rezultatele CooL FM Xtra.
La început, ca oricare alt radio online,  am fost “un radio din sufragerie”, după o lună ne-am mutat într-un office în Londra iar mai apoi am devenit “probabil cel mai bun post de radio al comunității de români din Marea Britanie și nu numai!”. Maturizându-ne, ne-am transformat încet în “la noi ascultaţi astăzi ce veţi citi în ziare mâine”.

În viitorul apropiat ne-am propus să intrăm și în FM-ul britanic, devenind astfel prima stație radio în FM pentru comunitatea românilor din Londra.
CooL FM Xtra înseamnă echipă, înseamnă emoţii, înseamnă sentimente, înseamnă devotament, înseamnă încredere şi în primul rând înseamnă oameni.

Şi pentru că vrem să fim mereu alături de tine, să te informăm corect, să fim transparenți și să îți actualizăm cunoștințele, tu rămâi alături de noi şi atunci, nu vei fi…

“NICIODATĂ NEINFORMAT”!