Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Cum se apără de coronavirus bogații planetei

Written by on 12 March 2020

Cum se apără de coronavirus bogații planetei

În timp ce mulți își fac provizii de alimente și medicamente, cei mai bogați oameni ai planetei se izolează în case de vacanță, pe insule, sau în buncăre speciale.

În Marea Britanie, oamenii înstăriți au apelat la clinici private pentru teste speciale și închirierea de personal medical.

Directorul unei clinici private din Londra le-a povestit jurnaliștilor de la „The Guardian” că oameni înstăriți au întrebat cât trebuie să plătească pentru teste private pentru coronavirus.

Astfel de teste trebuie făcute centralizat de către NHS, Serviciul Național de Sănătate – a fost răspunsul clinicii.

De altfel, NHS a informat că va testa doar persoanele care au vizitat recent o țară cu risc ridicat sau au intrat în contact cu o persoană infectată.

Sub protecția anonimatului, angajatul unei alte clinici private a dezvăluit însă că unor clienți li s-a promis că vor fi trimise probe în străinătate pentru testare.

Alte persoane au cerut vaccin împotriva noului coronavirus, deși oamenii de știință consideră că abia peste un an va fi gata un astfel de produs.

Au primit în schimb perfuzii cu vitamine și minerale pentru întărirea imunității.

„The Guardian” menționează că a crescut numărul celor care închiriază avioane private, iar alții au solicitat aeroporturilor accesul la saloane private și culoar separat, pentru a evita riscul de a interacționa cu foarte multe persoane.

Evident, cei care au pornit spre case de vacanță din insule au solicitat și medici și asistente personale, care să îi trateze în cazul în care se vor infecta cu Covid-19.

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS