Current track

Title

Artist

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Background

CooL FM Xtra susține campania PRO TV “E.U. YES LA VOT”

Written by on 13 May 2019

Vocile publice ale societății românești vor explica, la CooL FM Xtra, de ce votează pe 26 mai. Fiecare va vorbi despre experiența proprie și despre cum fiecare dintre noi poate contribui pentru o Românie europeană.

”Noi, aici, la CooL FM Xtra, ne-am implicat tot timpul și am încurajat întotdeauna implicarea civică. Dreptul la vot este esențial pentru o societate democratică, este o unealtă cu care putem schimba ceva, este o șansă pe care o putem consuma pentru un viitor mai bun… Pentru acest fapt ne-am mobilizat mereu pentru a ne îndemna ascultătorii să își exercite acest drept”, a declarat Cristian Nastase, director general CooL FM Xtra.

”De această dată, am ales să susținem și noi campania E.U. YES LA VOT, lansată de PRO TV, pentru că împărtășim aceleași valori și credem că, într-un moment foarte important pentru noi ca națiune, este, de asemenea, extrem de important să transmitem un mesaj de unitate pentru apărarea valorilor democrației. Vocile noastre seamănă foarte mult.

Am dorit nu doar să susținem această campanie, aici, în UK, ci și să-i susținem pe colegii noștri de la Europa FM, cât și PRO TV care sunt doua instituții media profesioniste, respectate, în care românii chiar au încredere. Și suntem convinși că, împreună, putem promova și mai bine valorile noastre comune. Spuneam că e un moment crucial – știm bine, 26 mai este doar primul dintr-o serie de scrutinuri esențiale pentru viitorul țării, pentru foarte mulți ani de-acum înainte. Și de aceea considerăm că e cumva și datoria noastră să mai explicăm încă o data de ce e important să votezi”.

”Dacă aveți un strop de încredere în noi și in colegii noștri de la Europa FM și PRO TV, încercați să vă gândiți dacă merită sau nu să ieșiți la vot. Noi vă spunem că merită, nu vă spunem, evident, cu cine să votați sau ce să votați sau în ce fel sa votați. Asta e evident treaba voastră. Toate opțiunile politice legale sunt îndreptățite în țara asta.

Vă spunem atât – ieșiti la vot, exprimați-vă aceasta datorie cetățenească și vedem după aceea ce se întâmplă”

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS