Current track

Title

Artist

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Background

Australian țipând la păianjen, “De ce nu mori? declanșează un răspuns de urgență complet al poliției!

Written by on 2 January 2019

Mai mulți ofițeri de poliție au sosit la domiciliu unui australian unde l-au gasit pe acesta cu o “frică serioasă” de arachnide ” încercând să ucidă un păianjen”

Poliția din vestul Australiei a confirmat că a trimis mai mulți ofițeri la un apel de urgență care sa dovedit a fi o alarma falsa, era vorba doar de un tip care țipa cu o “frică serioasă” de păianjeni.

Un om se plimba în fața unei case din Perth,  când a auzit un copil care țipa și un bărbat strigând în repetate rânduri: “De ce nu mori?”

După ce a sunat la numărul unic de urgență 000, ofițerii s-au deplasat la fața locului unde urma să găsească un om “încercând să omoare un păianjen”, care ulterior și-a cerut scuze pentru că avea o teamă extremă față de arahnid.

Contul de Twitter al poliției Wanneroo a postat, miercuri dimineață,  o captură de ecran a jurnalului de poliție al incidentului.

“Cel care a apelat la poliție trecea prin dreptul casei acestuia când a auzit un bărbat care țipa” De ce nu mori “- în mod repetat,” “Copiii dinăuntru țipau … trecătorul susține că nu îi cunoaște personal, doar i-am văzut de câteva ori când mergeau…”.

Douăzeci de minute mai târziu, ofițerii de la fața locului au oferit o actualizare.

În Australia: păianjenul gigant care transportă un șoarece este îngrozitor și impresionant


“Poliția a vorbit cu toate părțile care au confirmat că soțul nu a încercat decât să ucidă un păianjen (are teama serioasă de păianjeni). Ne-a cerut scuze pentru inconvenientele produse poliție.

“Nici o vătămare văzută (cu excepția păianjenului). Nicio altă implicare polițienească necesară “.


Un ofițer de la secția de poliție Wanneroo a confirmat pentru Guardian Australia că incidentul a avut loc, dar a refuzat să furnizeze comentarii suplimentare.
Contul de poliție Wanneroo a postat pe tweeter screenshot-ul miercuri dimineață, dar a fost ulterior șters.