Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Au mințit acuzatorii lui Michael Jackson în documentarul scandalos? Regizorul filmului a găsit date contradictorii

Written by on 2 April 2019

Regizorul filmului Leaving Neverland, care îl distruge practic pe Michael Jackson, a ajuns să se îndoiască de veridicitatea informațiilor prezentate în propriul documentar de acuzatorii megastarului.

Cineastul Dan Reed a reacționat pe Twitter, admițând că există unele neconcordanțe între datele furnizate de unul dintre tinerii care îl acuză de pedofilie pe Michael Jackson. Potrivit ziarului britanic The Sun, James Safechuck nu avea cum să fie molestat de Michael în perioadele menționate de acesta în documentar.

În documentar, tânărul susține că Michael a profitat de el în perioada 1988-1992, inclusiv într-o încăpere a gării construite de Michael pentru linia sa privată de cale ferată în miniatură.

Michael Jackson și puștiul James Safechuck

Michael Jackson și puștiul James Safechuck

Însă, Mike Smallcombe, biograful lui Michael Jackson, susține că acest lucru nu se putea petrece întocmai, deoarece linia de cale ferată de la Neverland a fost construită abia în 1994.

Da, se pare că nu e nicio îndoială în legătură cu data inaugurării stației. Data pe care ei au prezentat-o greșit reprezintă, de fapt, sfârșitul abuzului”, a scris Dan Reed pe Twitter.

Dan Reed nu mai știe ce să creadă din propriul lui film

Dan Reed nu mai știe ce să creadă din propriul lui film

Cineastul a reacționat pe rețeaua socială abia când biograful megastarului i-a atras atenția că a greșit datele.

„Deci, Dan Reed spune asta acum, fiindcă povestea a fost demascată. Dintr-o dată, sfârșitul abuzului lui Safechuck s-a petrecut pe când el avea 16-17 ani, în loc de 14. E o discrepanță de trei ani. Nu schimbați povestea. Asta se întâmplă când nu cercetezi cum se cuvine”, a scris acesta pe Twitter.

Michael Jackson și puștiul Wade Robson

Michael Jackson și puștiul Wade Robson

Întreaga poveste pare acum cusută cu ață albă, mai ales că și mărturia celuilalt tânăr din documentar este pusă la îndoială. Wade Robson este contrazis chiar de mama lui, însă acest lucru se întâmplă la o lună de la lansarea filmului, care a stârnit atâtea controverse.

Conform dezvăluirilor din documentar, Wade Robson ar fi fost agresat sexual prima dată în 1990, când familia sa a fost să viziteze Marele Canion. În film, Robson susține că părinții l-au lăsat acasă la Michael, la insistențele megastarului. În realitate, băiatul și-a însoțit părinții în această excursie la Marele Canion, după cum recunoaște Joy Robson, mama acuzatorului.

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS