Current track

Title

Artist

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Current show

Clubul de seara

21:00 24:00

Background

MERGI LA VOT! SCHIMBAREA VINE DE LA TINE! – Campania “Anul ăsta NU votez corupți!” continuă!

Written by on 14 April 2019

Campania "Anul ăsta NU votez corupți!"

De ce să mergi la vot pentru alegerile europene din mai 2019?

Ca europeni, ne confruntăm cu numeroase provocări, de la migrație până la schimbările climatice, de la șomajul în rândul tinerilor până la protecția datelor. Trăim într-o lume competitivă, tot mai globalizată. În același timp, referendumul privind Brexitul ne-a demonstrat că UE nu este un proiect irevocabil. Și, în timp ce mulți dintre noi luăm democrația de bună, fiind convinși că nu va dispărea niciodată, ea pare să fie supusă unor amenințări tot mai mari, atât în teorie, cât și în practică.

De aceea, am început să construim o comunitate de susținători care să ne ajute să încurajăm o mai mare prezență la vot la alegerile europene. Intenția noastră nu este să vă spunem cu cine să votați, ci dorim să pledăm pentru actul în sine, pentru participarea la vot, care reprezintă o implicare în procesul democratic, și pentru exprimarea votului în cunoștință de cauză și fiind pe deplin informați.

MERGI LA VOT! SCHIMBAREA VINE DE LA TINE!

Dorim să folosim puterea de convingere a conversațiilor față în față și să construim o comunitate de susținători în întreaga Europă, care să sprijine cauza participării la vot și să pledeze pentru însăși ideea de democrație, ideea potrivit căreia noi toți, împreună, decidem în ce fel de Europă vrem să trăim.

Deoarece, de data asta, nu este de ajuns să speri că viitorul va fi mai bun: de data asta, fiecare dintre noi trebuie să își și asume responsabilitatea pentru viitor.

Distribuie masiv!

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS