Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Adda scrie piese de dragoste pentru fanii ei

Written by on 6 March 2019

„Acum 30 de ani, tata a cerut-o pe mama în căsătorie. I-a cântat o piesă compusă de el la chitară!”. Pornind, iată, de la ideea că muzica poate aduce oamenii aproape mai tare ca orice altceva, ADDA a lansat CupidonADDA. Vorbim despre o serie de piese născute, fiecare dintre ele, din poveștile de iubire pe care le trăiesc fanii artistei.

ADDA și-a invitat urmăritorii să-i trimită mesaje cu situațiile prin care trec sau au trecut din punct de vedere amoros și, inspirată de ele, a compus piesele pe care te invităm să le asculți mai jos. Descoperă, de asemenea, ce a scris ADDA despre fiecare piesă în parte.

„CupidonADDA  este un manifest al iubirii! Primul episod vorbește despre sacrificiile făcute de Alex și Georgiana pentru relația, care, din perspectiva lor, ar fi durat pentru totdeauna. El soldat, ea educatoare, o poveste de dragoste care nu ar trebui să aibă limite”.

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS