Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Român de 23 de ani, omorât de tren în gara Gravesend. Concluzia anchetei este clară

Written by on 13 iunie 2019

Român lovit de tren în Gravesend – Un bărbat de origine română care a murit după ce a fost lovit de tren în gara din Gravesend, Kent, nu a intenționat să își ia viața, ci a fost victima unui accident, arată concluzia anchetatorilor.

Marian Stoica, de 23 de ani, băuse acasă înainte de a pleca la o petrecere dată în casa unui prieten, sâmbătă, 6 aprilie, scrie Kent Online.

El a părăsit petrecerea între orele 02.00 și 03.00 dimineața, au arătat anchetatorii la o audiere care a avut loc la Palatul Arhiepiscopal din Maidstone, Kent.

Ulterior, a fost văzut pe High Street și le-ar fi spus prietenilor că merge într-un club de noapte.

Un martor a declarat că l-a văzut la ora 05.00 dimineața, în ziua de 7 aprilie, pe un dig de lângă gara Gravesend, unde stătea dezechilibrat.

A căzut de la mai puțin de un metru înălțime, direct pe șine, fiind lovit de trenul care venea în stație.

Coordonatorul anchetei din partea poliției transporturi, Abigail Lewis, a declarat: „Părea beat și și-a pierdut echilibrul. Marian nu avea probleme psihice sau fizice cunoscute, el era într-o relație. Nu este clar de ce s-a urcat pe malul digului, dar prea dezorientat”.

Potrivit medicului Roger Hatch, moartea lui Marian Stoica a fost accidentală.

ASCULTA COOL FM XTRA

Asculta online CooL FM Xtra / Descarca gratuit aplicatia CooL FM Xtra pentru Android sau aplicatia CooL FM Xtra pentru iOS