Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Clubul de Seara


Intră în Clubul de seară - Fii unul din DJ-ii CooL FM XtraCooL FM Xtra oferă tuturor DJ-ilor, atât profesionisti, cât și amatori, posibilitatea de a-și promova mixurile/seturile pe postul nostru de radio în cadrul emisiunii CLUBUL DE SEARĂ. Pentru ca un mix să ajungă la CooL FM Xtra, el trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– să nu existe greșeli de mixaj (acceptăm începătorii dar există o oarecare limită);
– să nu conțină acapelle gen “promo mix by dj..” sau “dj .. in the mix”;
– numele de dj să nu fie unul de cocalar/manelist. (DJ Amore, DJ Valoare)
– mixul să aibă durată fixă (o oră), +/- 2 minute, să se poată încadra în grila noastră de programe.
– mixul trebuie să fie înregistrat la un nivel audio decent, de preferat în 3dB. Lasă procesorul nostru să își facă treaba, nu trebuie să ne trimiti un mix distorsionat.
– calitatea setului trebuie să fie de minim 192kbps, iar sample rate-ul trebuie sa fie de 44.1 kHz / 16 bit.

Mixurile trebuie să le urcați pe un serviciu de filehosting (de preferat zippyshare.com, mediafire.com, EXCLUS TRANSFER.RO)

În cazul în care consideri că îndeplinești condițiile de mai sus, trimite-ne un mail pe adresa noastra, info@coolfm-xtra.ro, care să conțină următoarele: numele tău real cât și numele de DJ, cateva informatii despre tine (vârsta, localitate, ocupație, vechime în muzică), denumirea setului (DJ X – Dance Trippin’ , DJ X – August Promo Mix), TRACKLIST-ul setului, dar nu în ultimul rând, unul dintre cele mai importante detalii, link-ul de unde putem descărca setul. Citește cu atenție încă o dată toate aceste criterii, e-mail-urile care nu corespund vor fi ignorate. Asteptăm mixurile, spor la treabă!


Now On Air

Dialogurile Comunității

Interventii telefonice cu ascultatorii

20:00 21:00